Germana cu ajutorul YouTube-ului

Buna dragi prieteni!

Astăzi venim cu un scurt articol dedicat canalelor de pe YouTube prin intermediul cărora putem învăța limba germană. Bineînțeles, e dificil să învățăm limba Germană doar prin intermediul canalelor de YouTube, dar cu siguranță acestea pot fi folosite drept instrumete adiționale la toate celelalte câte le mai facem pentru a învăța germana.
Mai jos o să găsiți trei canale foarte interesante, ba chiar distractive 🙂
Din start trebuie să menționăm că filmulețele de pe aceste canale sunt însoțite de explicații sau subtitre în limba engleză. Respectiv acestea sunt în mare parte de folos celor care cunosc cât de puțin și limba engleză.


Easy German
Pe acest canal sunt postate săptămânal filmulețe în care oamenilor de pe străzile Germaniei li se adresează întrebări despre viața de toate zilele, cultura germană, politică și multe altele. Ne place foarte mult acest canal pentru că ai șansa să auzi o mulțime de accente din diferite regiuni ale Germaniei și în același timp poți afla informații interesante despre cultura germana în general.


Learn German with Ania
Autoarea acestui canal se descrie în felul următor: Sunt „învățătoare” de Germană în Germania care predă Germana într-un mod non-German. După ce privești câteva filmulețe de pe canalul ei, cu siguranță cazi de acord cu felul în care s-a descris 🙂
Este foarte dinamică, interesantă și plăcut să o asculți. Vine cu o mulțime de recomandări de genul: filme germane pe care merită să le privești sau seriale cu subtitre în germană. La fel ea postează o mulțime de filmulețe din călătoriile în care merge și multe altele.


Get Germanized
Am putea spune că acest canal este în mare parte o resursă bună atât pentru a învăța limba germană cât și pentru a afla o mulțime de lucruri interesante despre cultura germană. De exemplu, pe acest canal poți găsi un curs de germană pentru începători și în același timp poți găsi filmulețe care abordează subiecte precum: diferențe culturale, stereotipurile germane, legi nescrise în Germania etc. Cu siguranță multe subiecte abordate pe acest canal o să vă surprindă.

Sperăm că cele  scrise mai sus să vă fie de folos 🙂

Vrei să fii notificat/ă când postăm noi articole ? E simplu !

Apreciază pagina noastră de Facebook :
https://www.facebook.com/The-Hoinarii-1820596351493017/

Ne găsești și pe Instagram: @the.hoinarii

SURSE FOTO:
http://www.make-it-in-germany.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s