Cum găsim transportatori de încredere?Lansarea platformei Transport-Conect

Locuind în afara țării, ca și mulți alți concetățeni, avem acasă părinți, bunici, prieteni cu care ne dorim să menținem o legătură cât mai strânsă. Ceea ce ar însemna să-i vizităm cât mai des posibil, să le trimitem cadouri ocazional și să primim de acasă ceea ce nu putem cumpăra noi aici.

De fiecare dată când ajungeam să planificăm călătoria acasă sau să trimitem ceva, înțelegeam că este foarte complicat să găsești transportatorul potrivit. Unele opțiuni sunt prea costisitoare, altele nu sunt de încredere.

În cele din urmă, ne-am gândit să venim cu o soluție la această problemă, creînd o platformă unde orice persoană care se află în Europa poate găsi un transportator de încredere, care prestează servicii de calitate și cu tarife corecte. Ne-am zis că ar fi minunat, ca înainte de a alege un transportator să avem șansa de a vedea ce spun alți clienți despre serviciile prestate de acesta.

Totodată, am observat că zilnic o mulțime de oameni pleacă sau vin de acasă cu mașina personală și ar putea lua cu ei câțiva pasageri sau câteva colete, întorcându-și o parte din banii cheltuiți la drum. Ne-am gândit că ar fi minunat să le oferim și lor un instrument ușor de utilizat prin care să-și găsească potențialii clienți. Astfel, am ajuns să creăm platforma Transport-Conect, prin care ne propunem să facem legătura între transportatori și noi, clienții.

După multe luni de lucru, suntem nespus de bucuroși să punem la dispoziția voastră platforma Transport-Conect (www.transport-conect.com).

În cele ce urmează o să încercăm să răspundem la câteva întrebări cu privire la modul de funcționare a platformei.


Care sunt destinațiile spre care putem găsi transportatori prin intermediul Transport-Conect?

Prin intermediul Transport-Conect puteți găsi transportatori care operează servicii de transport din orice țară din Europa spre România/Republica Moldova și viceversa.


Cum găsesc un transportator prin intermediul Transport-Conect?

Există 2 opțiuni:

1. Postați o cerere de transport și așteptați ofertele transportatorilor. Din multitudinea de oferte primite, o alegeți pe cea mai potrivită. Pentru a solicita o ofertă de preț pentru un serviciu de transport click AICI.

2. Căutați transportatori prin motorul de căutare. Click AICI pentru a căuta un transportator.


Cum mă asigur că aleg transportatorul de încredere?

Transportatorii care operează servicii prin intermediul Transport-Conect, primesc note de la clienți în dependență de calitatea serviciilor prestate. Astfel, înainte de a alege un anumit transportator, nu uita să arunci o privire spre notele și recenziile lăsate de alți clienți.


Cum sunt stabilite prețurile pe Transport-Conect?

Prețurile sunt stabilite de către transportatori în comun acord cu clienții. Transport-Conect nu se implică în stabilirea prețurilor.


Cum creez un cont pe Transport-Conect?

Poți crea un cont în mai puțin de două minute, completând un scurt formular sau prin intermediul contului de Facebook. Click AICI pentru a crea un cont.


Este gratuită utilizarea platformei Transport-Conect?

Da, utilizarea Transport Conect este gratuită.

Vrei să afli mai mult despre serviciile oferite de Transport-Conect?

Apreciază pagina noastră de Facebook : https://www.facebook.com/Transport-Conect-1847819882215413/

Ajută-ne să creștem mari! Distribuie acest articol!

Vă dorim o experiență plăcută cu Transport-Conect!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s